Profiel Robin Krooshof

Robin KrooshofRobin Krooshof Services zet zich in om een perfecte service te verlenen bij allerhande multimedia en internet projecten. Hoofdzaken zijn ‘webdesign voor uw bedrijf’ en ‘particuliere computerhulp bij u thuis’.

Allereerst zal ik mij voorstellen, eigenaar en contactpersoon van eerder genoemd bedrijf: Robin Krooshof. Ik ben geboren op 18 november 1985, welke betekent dat ik nu 28 jaar ben. Door mijn tamelijk jonge leeftijd sta ik natuurlijk midden in de moderne ontwikkelingen. In mijn arbeidsverleden heb ik een hoop ervaring opgedaan in klantencontacten. Hierdoor vind ik het belangrijk om een persoonlijk contact te hebben met mijn klanten. Daar waar nodig, zal ik mijn klanten adviseren en daarnaast zal ik altijd proberen mijn producten en diensten op een hoogwaardig kwaliteitsniveau te houden. Hierbij verlies ik natuurlijk ook de nazorg niet uit het oog.

Mijn bedrijf heeft twee kernen. Eén kern richt zich op de multimedia hulp aan huis. (Denk aan uw computer, notebook, tv of audio apparatuur.) Daarover leest u meer op de speciale multimedia pagina. De andere kern focust zich op design en ontwikkelen van websites. Door verscheidene jaren ervaring in het programmeren van zowel cliënt-side (HTML, JavaScript en CSS) en server-side (PHP en MySQL) heb ik een groot scala aan kennis opgebouwd. Hierdoor is iedere website naar uw eigen wensen aan te passen. Daarnaast heb ik ook de kennis in huis om het design te verzorgen en u te adviseren in de mogelijkheden voor search engine optimization in combinatie met het krachtige WordPress cms. Het is dan ook geen probleem een uitbreidde en complete website voor u te ontwikkelen, geheel naar uw eigen wensen en met een professioneel advies.

PHP MySQL Roundcube Webmail
WordPress cms